Warning: Creating default object from empty value in /home/babyot53/lorelli.si/components/com_sh404sef/shInit.php on line 37
 Nakupovanje za podjetja | Pomoč


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/babyot53/lorelli.si/components/com_sh404sef/shInit.php:37) in /home/babyot53/lorelli.si/administrator/components/com_virtuemart/classes/ps_session.php on line 68


Nakupovanje za podjetja

PDFnatisniE-pošta
Smo podjetje AMATIM - ekskluzivni uvoznik in distributer otroške opreme blagovne znamke BERTONI in LORELLI www.lorelli.si. Blagovna znamka LORELLI je prepoznavna po veliki ponudbi otroške opreme, otoškega pohištva, pripomočkov in otroških posteljnin. Ponudbo si lahko ogledate na spletni strani, za pohištvo pa tudi video. Med najbolje prodajnimi izdelki so zagotovo otroški kombinirani sestavi posteljic. Lorelli se ponaša z izvrstno kakovostjo izdelkov in ugodnimi cenami na tržišču, kar pa je danes ključnega pomena.
Ekskluzivno uvozništvo in distribucijo smo s strani principala dobili tudi z razlogom, ker v Sloveniji poleg distribucije skrbimo tudi za promocijo njihovih izdelkov.
Od meseca maja 2013 naprej smo začeli zalagati različne fizične in spletne trgovine po Sloveniji. V zvezi s tem se tudi na vas obračamo z željo po skupnem sodelovanju pri prodaji izdelkov v vaših trgovinah, enote kjer se prodajajo naši izdelki objavimo v marketingu. Pri pripravi gradiva vam nudimo celotno vsebinsko pomoč in media gradivo.
 
Predlagam, da si pogledate letošnji katalog izdelkov in obiščete našo spletno stran, nato nas kontaktirajte da se  dogovorimo naslednje korake.
Na zalogi imamo trenutno skorajda vse artikle.
 
Za kakršnakoli vprašanja sem vam na voljo.
 
Prijeten pozdrav,
 
Miloš Drnovšek
 
Miloš Drnovšek
AMATIM, uvoznik in distributer
Rožna ulica 9,
 
8210 TREBNJE Slovenija
 
 
M: 040 645 239
@: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. "> Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.
W: http://www.lorelli.si/">www.lorelli.si

Vaša košarica je trenutno prazna.