Warning: Creating default object from empty value in /home/babyot53/lorelli.si/components/com_sh404sef/shInit.php on line 37
 Varovanje osebnih podatkov | O nakupovanju


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/babyot53/lorelli.si/components/com_sh404sef/shInit.php:37) in /home/babyot53/lorelli.si/administrator/components/com_virtuemart/classes/ps_session.php on line 68


Varovanje osebnih podatkov

PDFnatisniE-pošta

alt

Varovanje podatkov

Osebne podatke uporabnikov spletne trgovine hranimo v arhivu trgovine. Z njimi ravnamo skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Zavezujemo se k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. S sklenitvijo pogodbe o nakupu se strinjate, da vaše podatke hranimo in uporabljamo za namene arhiva, statistike ter neposrednega trženja. Vse podatke bomo obdržali v tajnosti in jih nikoli ne bomo posredovali tretjim osebam. Osebne podatke bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.
Da začasno ali trajno prenehamo uporabljati vaše podatke za pošiljanje novic o ponudbi in drugih oglasnih sporočil, nam to sporočite v pisni obliki.
Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika. Pri urejanju spletne strani skušamo zagotavljati točnost in ažurnost informacij. Kljub temu pa je kazenska in civilna odgovornost za stvarne in pravne napake v informacijah popolnoma izključena in ne odgovarjamo za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe morebitnih napačnih ali netočnih informacij, ki bi se znašle na tej spletnih strani. Pridržujemo si pravico, do spremembe informacij, ki so dosegljive na tej spletni strani brez predhodnega opozorila kadarkoli, spremenimo. Vsebine, objavljene v tej spletni strani, nimajo značaja uradnega dokumenta, razen v primeru, če je to posebej navedeno. Uporabnikom ne odgovarjamo za morebitno škodo, ki bi lahko nastala zaradi tehničnih težav,  nezmožnosti dostopa do spletne strani ali nezmožnosti uporabe informacij, ki se nahajajo ali izhajajo iz spletne trgovine Mali kobacaj. Na tej spletni strani boste našli tudi povezave na druge spletne strani pravnih in fizičnih oseb, za katere pa ne sprejemamo nikakršne odgovornosti za vsebino, obliko in ažuriranje teh strani kakor tudi ne za njihovo morebitno politiko do obiskovalcev spletnih strani.

 


Vaša košarica je trenutno prazna.