Warning: Creating default object from empty value in /home/babyot53/lorelli.si/components/com_sh404sef/shInit.php on line 37
 Pogoji poslovanja | O nakupovanju


Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/babyot53/lorelli.si/components/com_sh404sef/shInit.php:37) in /home/babyot53/lorelli.si/administrator/components/com_virtuemart/classes/ps_session.php on line 68


Pogoji poslovanja

PDFnatisniE-pošta

Pogoji poslovanja na kratkoalt

Pogoji uporabe
Lorelli je spletna trgovina, s katero upravlja podjetje AMATIM Miloš Drnovšek s.p., Rožna ulica 9, 8210 TREBNJE

Cene v spletni trgovini
Vse cene so v Evrih in vključujejo 22% DDV. Navedene cene veljajo le za nakupe v spletni trgovini in se lahko razlikujejo od cen v  fizičnih prodajalnah. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb cen in zalog, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Vse cene v spletni trgovini so informativne. Vse  slike so simbolične. Vsa zaloga artiklov na spletni strani je informativna. Pri nakupu veljajo cene v trenutku potrditve naročila. Če izdelek ni na zalogi, lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca obvesti.

Podatki o sklenjenih pogodbah
Podatki o sklenjenih pogodbah / opravljenih naročilih so shranjeni v sistemu spletne trgovine. Uporabniki lahko vsa svoja naročila pregledujete po prijavi v spletno trgovino z vašim uporabniškim imenom in geslom.

Dobavni rok
Spletna trgovina bo vsa naročila, opravljena do 14.00 ure, odpremila s pogodbenim partnerjem (GLS, dostavno službo) še isti dan razen če izdelka trenutno ni na zalogi. Pošiljka bo dostavljena do vas v navedenem roku. Če naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave obvestili naknadno po elektronski pošti ali telefonu oziroma po dogovoru s kupcem ali največ 60 dni.

Splošna določila

Splošna določila/pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja Otroške spletne trgovina LORELLI določajo pogoje nakupa ter prodaje izdelkov, ki jih izvaja podjetje AMATIM Miloš Drnovšek s.p., Rožna ulica 9, 8210 TREBNJE

Splošni pogoji poslovanja Otroške spletne trgovina LORELLI www.lorelli.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) in mednarodnimi kodeksi za e-poslovanje.

Otroška spletna trgovina Lorelli deluje 24 ur na dan in vse dni v tednu. Uporaba spletne prodajalne je brezplačna. Kupec lahko izbere in naroči izdelke ter jih uvrsti v nakupovalno košarico. S končno potrditvijo kupec naročilo odda. Naročilo se obdela in pripravi glede na možnost dobave izdelkov.

Po opravljenem naročilu na Otroški spletni trgovini Lorelli vam na elektronski naslov, ki ste ga vpisali ob naročilu, pošljemo obvestilo o vašem nakupu. Istočasno pa se vaše naročilo shrani tudi pri nas. Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku ponudnika.

Cene v Otroški spletni trgovini Lorelli

Vse navedene cene izdelkov so v eur in vključujejo 22% davek na dodano vrednost (DDV). Pridržujemo si pravico do spremembe cen, razen, če ni  navedeno drugače (primer akcij in posebnih popustov). Ko kupec naročilo v Otroški spletni trgovini Lorelli potrdi, veljajo cene, objavljene s strani podjetja AMATIM Miloš Drnovšek s.p., ki se zapišejo v končni potrditvi naročila. Pridržujemo si pravico do spremembe cen brez predhodnega obvestila. Če ni drugače navedeno, cene veljajo za en kos. V Otroški spletni trgovini Lorelli so navedene cene kot redne cene izdelkov, cene ugodno, spletne cene ter odprodajne cene. Cene ki so označene z značkami veljajo za vse fizične kupce na Otroški spletni trgovini Lorelli. alt

Odprodajne cene so v Otroški spletni trgovini Lorelli označene kot ODPRODAJA in veljajo le za odprodajo zalog in izdelke prejšnjih kolekcij ali zadnje kose. Prijava na novice je za stranke popolnoma neobvezujoče in brezplačno.

  1. izdelkov

Slike izdelkov so simbolične. Dejansko prejeti izdelek se lahko razlikuje od slike izdelka na spletu (odstopanje v barvi, detajih, količini...).

Opisi ob izdelkih

Teksti ob izdelkih so informativne narave in so podani s strani proizvajalca. Za podrobnejše in informacije o izdelku se lahko obrnete na naše kontakte.

Odveza odgovornosti

Podjetje AMATIM Miloš Drnovšek s.p., Rožna ulica 9, 8210 TREBNJE se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti skladnost in ažurnost podatkov, ki so objavljeni na spletnitrgovini podjetja. Kljub temu pa se lahko karakteristike izdelkov, njihova zaloga in cena spremenijo tako hitro, da podjetje AMATIM Miloš Drnovšek s.p., Rožna ulica 9, 8210 TREBNJE v spletni prodajalni ne uspe popraviti podatkov. V takem primeru bomo kupca obvestili o morebitnih spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega izdelka.

Reklamacije in informacije

V primeru reklamacije ali potrebe po dodatnih informacijah pričakujemo vaše sporočilo na E-naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript. Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 

 


Vaša košarica je trenutno prazna.